MÈTODES DE PAGAMENT ONLINE

Pagament amb targeta de crèdit

Què és?

Comprar per Internet significa no haver d’estar pendent de l’hora, entrar a botigues d’arreu del món i fer-ho tot sense haver de sortir de casa.

L’ús de la targeta de crèdit o dèbit és el mitjà de pagament preferit pels internautes a l’hora de comprar a la Xarxa.

Per això en e-commerceandorra implementem el pagament per targeta de crèdit a les nostres botigues virtuals.

Com funciona una compra per Internet:

Omplir formulari de compra: En comprar un producte tens un formulari on introduir les dades personals i les de la targeta de crèdit. Aquesta pàgina no és una pàgina “normal”, és una pàgina protegida amb xifrat de dades per donar més seguretat a la transacció. D’aquesta manera, les dades personals que aquestes transmetent a la pàgina web es transmeten de forma segura.

Pagament: La informació de la targeta de crèdit va al banc, que s’encarrega d’acceptar o rebutjar el càrrec.

Guardar registre de les dades: Les pàgines web de venda per Internet guardaran informació sobre la transacció: el teu nom, cognoms, productes comprats.

Pay By Mail

Com funciona?

El client es posa en contacte amb vostè a través d’un correu electrònic o del formulari de comanda de la web per comprar el producte que vol adquirir.

1

Vostè genera una factura a través de la nostra aplicació (via Web) que s’envia al client per correu electrònic amb: les dades del client, les del producte sol·licitat i el preu d’aquest.

2

El client rep el correu electrònic amb la factura esmentada a nom seu, pel producte que ha sol·licitat amb el preu d’aquest i un enllaç per procedir al pagament de la compra mitjançant targeta de crèdit.

3

Una vegada el client hagi efectuat el pagament, vostè rep per correu electrònic un missatge conforme el pagament del producte ha estat efectuat.

4

Aleshores pot enviar el producte sol·licitat al client.

BANC COL·LABORADOR

VULL MÉS INFORMACIÓ!

 POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES